Crossfit…. 

Vilken WOD vi hade idag!!! Allt börjar med att jag o min sambo körde fel o kom 15 min sen. Oj oj oj va arg jag va! Men när äntligen vi va framme så vart de fullt fokus på en gång!  Dagens WOD bestod av marklyft touch n go. Snabbare varianter av marklyft och efter de vart de Box burpees! Vi började med 12-9-6-3 o min tid hamnade på 5,38 min. Passet avslutades med en hollow tabata…. Om ja kommer ha träningsvärk imorn!! Men de bjuder jag på!!! 

Efter passet kommer bästa! Maaaaaat! Gick loss på en större variant av sushi och en räksallad!! O de behövdes för att va verkigen slut i kroppen.

Imorgon kommer jag stå i en varm kök från kl 9-15 och bara längta hem. De kommer bli någon slags o effektiv vila, då jag tänkte ta en promenad me mina hundar!!! 

Nu r de fotboll som står på schemat o hoppas real Madrid tar detta ikväll!!! 

Ha de bäst!!  

         

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *