Ingen frukost=jobbig crossfit

oj oj va jag fick känna att det är viktigt me föda innan aktivitet. Idag hade jag en sån morgon som hjärnan va vaken men kroppen var inte alls med i noterna! Riktigt trött var jag och jag kunde verkligen inte komma upp ur sängen. Men efter en del omsomningar så kom jag upp! Men då va de dags för att packa mina träningskläder och iväg för crossfit.

Så in me en PWO och iväg,,, i början va de ganska skönt o lätt att träna på tom mage men nör den väggen kom så kom den ordentligt! Hade verkligen ingen kraft alls och kände lite av den härliga blodsmaken i munnen.

Men bara att bita ihop o köra klart woden. Den bestod av 500m rodd o sen va the 15 thrusters, men me lite knas knä idag så vart de 15 axelpress istället sedan 15 pullups som avslutades me 5 Wall climb. 5 varv .. Hann tyvärr bara me 3 varv o började på 4:e men som sagt ingen energi alls i kroppen.

Efter det var det en välförtjänt lunch me min sambo (som oxå kör crossfit ) för att sedan iväg o handla o förbereda mat!

Måste verkligen ta min tid o tipsa alla om en crock pot! Det är en lergryta som är elektrisk och lagar maten utan att du behöver ha koll! Använder den till olika lång kok o massor av olika pulled varianter. I dag sp hittade jag färsk o billig kalkon bröstfile som blev grymt bra.

Verkigen ett måste för personer som tränar och lagar matlådor.

Men själv så vart de 300g entrecote med sallad o bara njöt av resten av kvällen!! 

God natt o vila för imorn så kör vi!!

Bless miguel 

   
         

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *