Insomnia

oj oj oj nu slog den förbannade insomnia in! E trött men har försökt o sova sen den så kallade fotbollsmatch, kom igen nu grabbar 4-1 i baken hemma på Friend’s!! Hur ska ni klara playoff o ev em!! Men skit sak samma!! De har vart ett tag sen ha skrev o de e för art ja haft en lite sämre period o all ork har gått till att lyfta mig, som tur är så har ja en underbar familj som hjälper massor! 

Sommaren har bestått av jobb och praktik! De e så att jag skola om mig till kock o praktiserar nu på Hasselbacken på djurgårn!

De går verkigen som planerat om inte mycket bättre än det. Älskar verkligen köket o trivs väldigt bra med mina kollegor.

Nu e de så att tränings biten har blivit lidande o nu e de dags att tag i mig själv o allt annat,

Dags att lyssna o ta hand om min kropp! Det är min maskin, det som gör att jag orkar denna lite stressiga tillvaro man har.

Så nu ut med hundar o föröka sova. För att imorn e de dags o ta tag i sjukt barn o senare träning!!

Så god natt gott folk

Miguel 

    
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *